12.7.16

Notebooks!

Hi there,

In May I traveled to Barcelona to visit my family and friends. Also I spent the weekend in Rasquera (a Catalan town) with my scrapbooking friends. We had looooooooooooooooots of fun! It was an amazing weekend full of happiness, joy, laughs and scrapbooking. And a lot of tears at the time to say goodbye. I made some notebooks as a gift for them but, as I didn't have enought time to make one for each, I made a raffle. The ones that didn't get a notebook, got a little present. Here are some pictures of the notebooks that I made. The last one was a present for my cousin.


There will not be supply list is at the end this time but still hope you like them and get inspired. Have fun!




Hola!

Al maig vaig viatjar a Barcelona per visitar la familia i amics. També vaig passar un cap de setmana a Rasquera amb les meves amigues d'scrapbooking. Ens ho vam passar moooooooooooolt bé! Va ser un fantàstic cap de setmana ple de felicitat, alegria, riures i scrapbooking. I una pila de llàgrimes en el moment de les despedides. Vaig fer algunes llibretes de regal per elles però, com que no tenia suficient temps per fer-ne una per cada una, vaig fer un sorteig. Les que no van rebre una llibreta, van rebre un petit regalet. Aquí tens algunes fotos de les llibretes que vaig fer. L'última va ser un regal per la meva cosina.

No hi haurà llista dels materials està al final aquesta vegada, però espero que t'agradin i que t'inspirin. Diverteix-te!










15 comments:

  1. Hacia tiempo que no habia tenido tantos nervios. Meter la mano en el estuche, revolver, sacar un papelito i esperar a que Sandra dijera si tenías o no en tu poder una de estas maravillas fue emocionante... desafortunada en el juego, afortunada en amigas!!!! Te quiero!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Que mona ets!! Jo també t'estimo cascabel! <3

      Delete
  2. Hacia tiempo que no habia tenido tantos nervios. Meter la mano en el estuche, revolver, sacar un papelito i esperar a que Sandra dijera si tenías o no en tu poder una de estas maravillas fue emocionante... desafortunada en el juego, afortunada en amigas!!!! Te quiero!!!

    ReplyDelete
  3. Es el tercer cop que intento deixar el comentari...a veure si ara tinc sort! Jo vaig ser una de les afortunades que vaig tenir llibreta i la tinc com una joia, la miro i et recordo a tu i tots els moments viscuts a Rasquera, es un petit tresor . Espero que poguem tenir un nou Rasquera aviat, un cap de setmana ple d amistar, scrapbooking i alegria.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai gràcies Lydia! La veritat és que per ser tantes i dones, va ser un cap de setmana perfecte. Us trobo a faltar moltíssim!

      Delete
  4. jo tambe en tinc una!! I es una preciositat! Com tot el que fas guapa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gràcies bonica, és una gran satisfacció que us agradin tant :-)

      Delete
  5. Sandra,
    Quina meravella de llibretes! Són elegants, alegres, plenes de detalls i molt "clean & simple" tal com m'agraden. No vaig ser l'afortunada però de ben segur que t'encarregaré alguna... SÓN UNA VIVA IMATGE DE TU!! Felicitats, ARTISTA! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gràcies Elisabeth! Em fas posar vermella ^_^

      Delete
  6. Hola guapa, son totes precioses, pero la q em va tocar a mi es "lo mas", Sandra gracies per ser la meva amiga

    ReplyDelete
  7. Hola guapa, son totes precioses, pero la q em va tocar a mi es "lo mas", Sandra gracies per ser la meva amiga

    ReplyDelete
  8. Sandra, són tan maques....jo no vaig ser una de les afortunades però em conformo amb la fortuna de poder veure't en persona i aprendre a fer servir els retoladors.

    ReplyDelete
  9. Sandra, són tan maques....jo no vaig ser una de les afortunades però em conformo amb la fortuna de poder veure't en persona i aprendre a fer servir els retoladors.

    ReplyDelete